Pre-season starttaa huomenna!

Jännittävä ja tapahtumantäyteinen kausi 2012 on nyt viimein lusittu loppuun ja Atletico käynnistääkin huomenna, keskiviikkona, virallisen valmistautumisensa 20-vuotisjuhlakauteen Kartanon tekonurmella klo 20.00-22.00. Tarkoitus on treenata Timo Kinnusen johdolla, ja talvisten olosuhteiden niin salliessa, 3-4 kertaa viikossa, jonka päälle pelataan vielä noin 10-15 harjoitusottelua tulevan neljän kuukauden aikana.

Treenejä pidetään lähinnä Keskustan (Pallokenttä, Eläintarha) ja Vuosaaren alueella sekä heikommilla keleillä myös tutuksi tulleessa Pihlajanmäen hallissa ja Malmilla. Viimevuotiset heikot kokemukset Tapanilan tekonurmen talvikunnosta pakottivat puolestaan hylkäämään edelliskauden kotikenttämme talven ajaksi. Paluu sinnekin tapahtuu jälleen lähempänä kauden alkua. Tarkemmat tiedot treeneistä löytyy tuttuun tapaan Tapahtumista.

Myös suurin osa peleistä on jo lyöty lukkoon (osa löytyy myös etusivulta), mutta lista täydentyy vielä tammikuun ensimmäisinä viikkoina, jonka jälkeen se uutisoidaan kokonaisuudessaan näillä nettisivuilla. Uusia harjoitusotteluhaasteita otetaan silti edelleen vastaan, niin koti- kuin vieraskentillekin.

Yleisilmapiiri joukkueessa on ollut erinomainen ja jo syksyn höntsissä nähtiin esimerkiksi enemmän väkeä kuin koskaan aiemmin tähän aikaan vuodesta. Joukkueen tapahtumissa on palloillut myös jo ennen pre-seasonin alkua seitsemän uutta try-out-pelaajaa, joista suurin osa tullaan kiinnittämään joukkueen täysivaltaisiksi jäseniksi heti tammikuun alussa ennen Suomen Cupin 1. kierroksella tapahtuvaa FC Kontu -ottelua. Ringin tarkoituksellinen laajentamisella haetaan tervetullutta lisäkilpailua aiemmilla kausilla hyvin vakiintuneeseen kokoonpanoon ja toisaalta muutamia täsmävahvistuksia hilaamaan Atleticoa hieman ylemmäksi Kolmosen taulukossa. Nimiä ja tarkempaa tietoa ilmestynee tänne vielä tammikuun aikana. Myös muut uudet pelaajat voivat yhä olla yhteyksissä Infosta löytyviin tahoihin.