Taistelu sarjapaikasta ratkeaa sunnuntaina!

Lohkot 2 ja 3 on saatu jo Kolmosen osalta pakettiin. Huomenna vuorossa on vuorossa vielä ykkönen, jossa kaikki katseet kohdistuvat putoamisviivan tuntumaan ja nimenomaan Atleettien edesottamuksiin. Tappio Pöxyjä vastaan tiesi sitä, että viimeisestä ottelusta ei kelpaa kuin voitto.

Jo toista kautta putkeen Atletico Malmilla riittää pelaamista vielä sesongin viimeisessäkin ottelussa; upea vuosi 2011 Nelosessa huipentui piirin finaaliin, mutta nyt “pari sijaa ylempänä” joukkueen tavoitteena on välttää samoihin karkeloihin palaaminen – ja ennen kaikkea kroonisen hissijoukkueen leima.

2010 Atleticon debyyttikausi Kolmosessa päättyi ennen aikojaan, kun putoaminen takaisin Neloseen varmistui “jo” kierroksella 21/22. Tällä kertaa vedetään kuitenkin aivan päätyyn asti; otteluun, jossa ABBAn sanoin “the winner takes it all”!

Kevään kohtaamisen Vantaalla vei Raketti ansaitusti lukemin 3-1, kun Atleetit vielä haeskelivat oikeita nuotteja. Kaikeksi onneksi toimiva resepti löytyi viimein syyskauden ensimmäisen kolmanneksen jälkeen, kun 4 peräkkäistä voittoa lykkäsivät jo alkuun väistämättömältä näyttänyttä sarjatason vaihtoa. RiRa onnistui pitkään pysyttelemään turvallisesti tavoittamattomissa viivan päällä, ja olisi kukaties kammennut turvaan jo aiemminkin, mikäli ihmemies Söderlund olisi jatkanut joukkueen käytettävissä.

Tilanne on huomenna siis se, että joukkueilla on vieraiden eduksi kolmen pisteen ero sarjataulukossa. Atleticolle kelpaa ottelusta siten vain voitto, jolloin parempi maaliero (nyt -25 vs -29) takaisi säilymisen. Kaikeksi onneksi malmilaiset saanevat huomenna jalkeille ehkäpä väkevämmän kokoonpanon kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella. Myös penkiltä löytyy siis vaihtoehtoja.

Tapanilan tekonurmen laidalta löytyy jopa 4 katsomosektiota, joten tilaa kiinnostuneelle yleisölle löytyy kyllä. Ottelu alkaa kierroksen muista peleistä poiketen jo kello 13:00 kentän käyttöön liittyvien seikkojen johdosta. Toivottavasti mahdollisimman moni tämänkin sivun lukijoista pääsisi paikalle, sillä Atleetit tarvitsevat kaiken mahdollisen kannustuksen. Saavu siis paikalle ja klikkaile itsesi mukaan myös ottelun viralliseen Facebook-tapahtumaan!

MPS/Atletico Malmi – RiRa
su 07.10. @ Tapanilan tekonurmi (Moisiontie 1, 00730 Helsinki),
KICK-OFF @ klo 13:00