Regions’ Cupin 4. kierros aseteltu

Atletico Malmi eteni viikonloppuna jännittävien vaiheiden jälkeen jatkoon Regions’ Cupin 3. kierroksen ottelussa FC ALPC:tä vastaan. Arpa heitti seuraavaksi vastaan niin ikään Kolmoseen nousseen, perinteikkään Töölön Vesan. Aiempien kausien treenipeleistä tuttu töölöläisryhmä haastaa Atleetit tulevana sunnuntaina, 10.6. klo 13.45 alkaen Tapanilan tekonurmella, jossa taistellaan siis paikasta kilpailun 16 parhaan joukossa.

Sunnuntain cup-ottelu merkitsee myös sitä, että alunperin samalle päivälle aseteltu FC HIK -peli siirtyy syyskierrokselle. Uusi ajankohta on tiistai 18.9. klo 17.45 ja ottelu pelataan Siltamäen nurmella. Tuolla viikolla tarjolla on herkullinen kaksoisottelu, sillä vain neljä päivää myöhemmin Atleetit vierailevat vastavuoroisesti Hangossa.