Regions’ Cupin kolmannella kierroksella vastaan FC ALPC

Suomen Palloliitto arpoi tänään Regions’ Cupin kolmannen kierroksen otteluparit. Vastaamme asettuu viime kauden päätteeksi Neloseen noussut ja kakkoskierroksella Kiffen/2:n lukemin 4-0 (2-0) kaatanut FC ALPC.

A La Plancha Calamar, elikäs vapasti käännettynä “grillattu mustekala”, on vuonna 2002 perustettu harrastejoukkue, joka aloitti neljä vuotta sitten pelinsä 7. divisioonassa ja on noussut sieltä sarjaporras kerrallaan ylöspäin keräillen matkalla myös erilaisia piirinmestaruusmitaleja. Kultamustissa asuissaan pelaava joukkue aloitti siis kauden Nelosessa ja onkin napsinut kolmesta ensimmäisestä pelistään kaksi voittoa ja yhden tasapelin varsin vakuuttavasti. Lisää tietoa tulevasta vastustajasta ja heidän edesottamuksistaan löydät täältä.

Ottelu pelataan lauantaina 19.5. klo 15.30 alkaen Pallokenttä 6:lla.