Pre-season taputeltiin Mosa Cupin merkeissä

Viikonloppuna pelattiin Atletico Malmin ja Puistolan Urheilijoiden yhteistyössä järjestelemä Mosa Cup. Turnaus oli kaikin puolin onnistunut, eikä loppua kohden heikentynyt sääkään onnistunut pilaamaan tapahtumaa. Katsojia oli mukavasti, buffet toimi ja joukkueilta tuli ainoastaan kiitosta turnauksen järjestelyistä. Atletico esitteli tapahtumassa myös uudet peliasusteensa ja julkisti uusimman pelaajahankintansa, kun kauden alla joukkueen kokoonpanoon liitettiin viimein virallisesti mm. POHUssa Kolmosta aiemmin pelannut Juho Launonen (s. 1985).

Atleticon osalta ottelut sujuivat hieman mollivoittoisemmin, sillä avausottelussa divaria alempana pelaava SUMU/77 onnistui yllättämään Atleetit ja hakemaan revanssin aiemmin keväällä pelatusta Suomen Cup -kamppailusta. Vahvasti kokeilupainotteisella ja kummallakin puoliajalle eri miehistöillä pelannut Atletico jäi suurmetsäläisten ja erityisesti heidän ykköskärkensä jalkoihin ja hävisi ottelun ehkä hieman yllättäenkin lukemin 1-3 (0-2).

Toiseen peliin lähdettiin puolestaan päivän ykköskokoonpanolla ja kauden alun virallisessa kenraaliharjoituksessa kaatuikin Kakkosesta tippunut TiPS 4-2 (2-1). Ensimmäistä puoliaikaa suvereenisti hallinnut Atletico oli oikeastaan vasta pelin lopussa hieman hätää kärsimässä, mutta onnistui kuitenkin tappamaan ottelun ratkaisumaalilla juuri oikeaan aikaan.

Turnauksen voittajiksi kruunattiin PuiU/M1 kilpasarjassa (avausottelun voitto TiPSistä sekä finaalissa rankkareilla kaatui SUMU/77). Harrastesarjassa pyttyä ilmaan nosti puolestaan FC KaKe.

Pre-season on näin mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen taputeltu ja tänään illalla Atletico avaa Kolmosen kautensa sarjatasoa ylempää tippunutta Käpylän Palloa vastaan. Atletico lähtee Talin hallissa klo 18.30 pelattavaan otteluun täysin altavastaajana, mutta pyrkii kuitenkin taistelemaan mahdollisimman paljon pisteitä tuliaisiksi lohkon ehdottomalta ykkössuosikilta. Facebook päivystää jälleen ajantasaisimpana tuloskanavana.