Kevätjuliste sekä kauden ensimmäinen kotiottelu

Graafinen osasto on valmistellut jälleen uutta mukavaa mainosmateriaalia kevään ensimmäistä kotiotteluamme odotellessa. Alta löytyvän julisteen voit bongata tulevina viikkoina Pohjois-Helsingin turuilta ja toreilta. Voit myös halutessasi printata sen kotona ja laittaa seinälle muistuttamaan tulevista kamppailuista. Listauksessa näkyvät kaikki joukkueen koti- sekä vierasottelut kevätkaudelle 2012.

Atletico Malmin otteluohjelma - Kevät 2012

Huomenna mennään siis ensimmäistä kertaa Tapanilan tekonurmella, kun vieraaksemme saapuu Honka/3. Ottelu pelataan kotikentällämme (Moisiontie 1, Helsinki) klo 20.15 alkaen. Atletico toivottaa kaikki tervetulleiksi seuraamaan, että debytoiko Veikkausliigan entinen maalikuningas Paulus Roiha viimein Hongan riveissä ja säilyykö toisaalta Atleticon tappioton kotitaika Tapanilassa pelatuissa virallisissa otteluissa.

Muistakaa myös tykkäillä Atleticon faniyhteisöstä Facebookissa, niin saatte uusimmat uutiset ja tulostiedotteet ensimmäisenä omaan news-feediinne.