Atletico esittelee uuden peliasumallistonsa Mosa Cupissa

Mosa Cup lähestyy hyvää vauhtia ja näillä näppäimillä on tasan kaksi vuorokautta Atletico Malmin avausotteluun! Kiimaa osaltaan lisää myös se tieto, että lauantaina esitellään Atletico Malmin uusi “kevätmallisto” vuosille 2012-2014. Uunituore, painosta tullut pelipaita symbolisoi voittamisen kulttuuria (tai joukkueenjohdon toisen osapuolen itserakkautta, miten vaan haluaa tulkita) ihan jo paitamallin asettelunsakin perusteella. Verkkarit taas huokuvat atleettista tyylikkyyttä ja kääntävät taatusti katseita myös Malmin yössä. Se millaisista asuista todella on kyse, selviää ylihuomenna!

Myös Vartti innostui turnauksesta ja julkaisi aiheesta uutisen toissapäiväisessä Pohjois-Helsingin painoksessaan.

Tarkempi turnauksen otteluohjelma löytyy puolestaan tämän linkin takaa.