Mosa Cup 2012!

Atletico järjestää alkavan sarjakauden korvilla “koilliskolkan” divarijoukkueille päivän mittaisen kutsuturnauksen, Mosa Cupin yhdessä PuiUn edustusjoukkueen (3D) kanssa. Alueen sydämessä Tapanilan tekonurmella lauantaina 14.04. aamusta iltaan käytävään tapahtumaan osallistuu kahdessa sarjassa yhteensä 8 joukkuetta lähiseuduilta.

Kilpasarjassa pelaavat isäntäkaksikon lisäksi SUMU/77 (4D) sekä rajan takaa Vantaalta TiPS (3D). Harrastepuolella nähdään Kuutosen kolmikko Atletico Akatemia, FC KaKe ja PuiU/86 yhdessä Seiskassa aloittavan SUMU/7-7:n kera.

Turnaus pyörii nimensäkin mukaisesti alusta loppuun cup-formaatilla: ensimmäiset otteluparit arvotaan ja “toisella kierroksella” ovat vuorossa sijoitusottelut. Otteluiden peliaika on 2 x 30 min.

Lisää infoa mm. otteluohjelmasta tulossa tuonnempana!