Atletico Malmille uusi pääsponsori!

Perjantai-illan saunaillassa julkistettiin, että Atletico Malmi on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Wippii Work Oy -nimisen työnvälitys- ja rekrytointialan yrityksen kanssa vuosille 2012–2014. Molemmat osapuolet sitoutuivat siis heti alusta saakka tiiviiseen kolmen vuoden yhteistyöhön, joka tulee olemaan huomattavasti mittavampaa kuin yksikään aikaisemmista sponsorimalleistamme.

Wippii Workin logo tulee siis näkyvimmin esiintymään niin pelipaidoissamme, harjoitusasuissamme kuin myös viimeistelyä vaille valmiina olevilla uusilla nettisivuillammekin. Lisäksi Atletico avustaa Wippiitä erilaisissa lisäkäsiä vaativissa projekteissa tämän kolmen vuoden aikana.

Wippii Work Oy:n toiminnassa Atletico Malmia viehätti erityisesti se, että yritys on omassa markkinassaan juuri samantyylinen toimija kuin Atleticokin – nuori, nälkäinen, dynaaminen ja rohkeasti erilainen. Wippiin toiminta perustuu hyviin arvoihin ja heidän haluunsa tarjota aidosti hyviä työpaikkoja muun muassa nuoremmalle sukupolvelle. Atletico taas puolestaan tarjoaa ideaalin näkyvyyden Helsingin ja Uudenmaan alueella sekä tukee optimaalisesti Wippiin arvo- ja brändimielikuvaa.

Wippii Work Oy on vuonna 2009 perustettu täyden palvelun henkilöstöpalveluyritys. Yritys palvelee asiakkaitaan kaikilla toimialoilla ja ympäri Suomea. Omaa henkilöstöä heillä on 14, mutta Wippii Workin CV-tietokannan mukaan 65 000 työnhakijaa. Yritys sijaitsee vielä hetken Helsingin Albertinkadulla, josta he ovat muuttamassa Mikonkadulle maalis-huhtikuussa. Lisää tietoa Wippii Workista osoitteessa: www.wippiiwork.fi