Kolmosen lohkojako 2012

Joulukalenterin ensimmäisen luukun takaa paljastui heti iso ja kova paketti: Kolmosen tulevan kauden uunituore lohkojako!

Jaon julkistamista voinee pitää lähes virallisena lähtölaukauksena tulevan kauden odotteluun. Helsingin ja Uudenmaan piirien kilpailutoiminnan yhteistyöryhmä pisti saman tien tuulemaan kokouksessaan ja sarjapaikan lunastaneet 36 joukkuetta on nyt siroteltu sekaisin. Pelitapa palaa vuoden tauon jälkeen takaisin kauden 2010 muottiin: lohkovoittajat nousevat suoraan Kakkoseen ja kunkin lohkon kaksi huonointa putoaa Neloseen.

Atletico pelaa “ranskalaiseksi” jääneen debyyttinsä tapaan jälleen lohkossa 1 eli ns. “länsilohkossa”; kolmen Espoon-visiitin lisäksi vieraskiertue tulee viemään pisimmillään aina Hankoon saakka. Myös mm. Myyrmäen ISS Stadion tullee koluttua läpi, luultavimmin pariinkin kertaan. Kunnon derbyjä ensi kesälle ei sen sijaan siunaantunut, mutta HPS sekä Kakkosesta alas romahtanut KäPa kelvannevat paremman puutteessa.

Kolmonen/lohko 1, muut joukkueet:

EIF/Akademi, Raasepori (nousi Nelosesta)
FC Espoo/Akatemia, Espoo
FC HIK, Hanko
HDS/Mondial, Helsinki
Honka/3, Espoo
HPS, Helsinki
KäPa, Helsinki (putosi Kakkosesta)
NuPS, Nummela
PK-35/VJS, Helsinki/Vantaa
Pöxyt, Espoo
RiRa, Vantaa

Useampikin eri kilpailuista tuttu porukka mukana, mutta joka tapauksessa kivenkova lohko!

Kolmosen jako löytyy kokonaisuudessaan piirin sivuilta.