Ensi kauden taustaryhmä & Suomen Cup 2012

Pikkujoulujen yhteydessä julkistettiin Atleticon taustatiimi ensi kaudelle, joskin kysymysmerkit olivat olleet ilmassa lähinnä valmennuspuolen suhteen.

Atleettien managerina kaudella 2012 jatkaa mainiosti debyyttisesongistaan suoriutunut Sakari Kunttu, jonka kakkosmieheksi nousee nyt virallisesti jo Nelosessa valmennuksen apuna kunnostautunut joukkueen kapteeni Timo Kinnunen. Työnjako parivaljakon välillä toteutuu pääpiirteittäin seuraavasti: Sakella on päävalmentajana edelleen viimeinen sana matsien ja peluutuksen suhteen, kun taas Timon panos kohdistuu etupäässä fyysiseen valmennukseen. Timon ensisijainen rooli joukkueessa on “uudesta aluevaltauksesta” huolimatta kuitenkin pelaajana. “Sikariportaan” viides ja tuorein jäsen valmentajaduon ja jojoina luonnollisesti jatkavien Jannen ja V-P:n kylkeen naarattiin mukaan paattiin kauden päätösristeilyllä, kun monivuotinen atleticolainen, Joonas “Piccis” Westman tekee paluun joukkueeseen, tällä kertaa pelaajan sijasta huoltajana!

Joukkueen sisäisten asioiden lisäksi myös vuodenvaihteen jälkeen starttaavasta Suomen Cupistakin on viimein irronnut konkreettista faktaa. Lukuisien tunarointien (ensimmäisestä arvonnasta ilmeisesti unohtui 1 kpl osallistuvia joukkueita, ja tuo joukkue sattui olemaan Atletico Malmi…) jälkeen Palloliitto on viimein saanut kindermunat ojennukseen ja Cupin ensimmäisistä kahdesta kierroksesta löytyy nyt mustaa valkoisella. Atletico aloittaa ensimmäiseltä rundilta ja saa vastaansa Viitosta pelaavan Helsingin Pumpun, joka tuli tutuksi jo kauden 2010 turneella. Tuolloin loppulukemat toisen kierroksen ottelusta kirjattiin 5-0 Atleticon eduksi. Jos ja (toivottavasti) kun HePu kaatuu, on luvassa heti jo vähintään kertaluokkaa kovempi vastus: Neloseen vakuuttavasti noussut SUMU/77.

Ensimmäisen kierroksen runkopelipäiviksi liitto on ilmoittanut aikavälin 01.-17.01. ja toinenkin kierros on tarkoitus paketoida 05.02. mennessä. Avauskierroksen aikataulu tarkentunee jo kuluvan viikon aikana.