Atleticolle viimein uudet nettisivut!

Joulukuu on tosiaan tiedotusten aikaa, ja ehkä merkittävin uutinen liittyy juurikin näihin nettisivuihin. Atleticon sikariporras on nimittäin kaikessa hiljaisuudessaan valmistellut mittavaa nettisivu-uudistusta, joka etenee parhaillaan kovaa vauhtia. Jo vuodesta 2000 saakka palvelleet, hieman antiikkisilta ja kehityksestä jälkeen jääneet nettisivut pääsevät viimein ansaitulle eläkkeelle ja myös Internet-ilme tulee vastaamaan Atleticon nuorekkaan atleettista brändi-ilmettä.

Nettisivun päätoteuttajiksi on valittu Verkkotaikurit-niminen yritys, joka on viime vuoden aikana taikonut lukuisia näyttäviä nettisivuja erilaisille yrityksille ja organisaatioille, minkä vuoksi kumppanuus oli myös Atleticolle selkeä valinta. Sähköisten mainosratkaisujen ammattilaisina heidän jälkensä on ollut kokonaisvaltaisesti tyylikästä ja yhteistyö toistaiseksi erinomaisen toimivaa, joten odotukset lopputuloksen näkemisestä ovat erityisen korkealla. Verkkotaikurit valikoitui myös ensimmäisenä ulkopuolisena tahona Atleticon tukijaksi kaudelle 2012 ja tulee näkymään mainostensa osalta mm. joukkueen nettisivuilla!

Uusi nettisivuilme valmistuu joulukuun aikana ja tarkoitus olisi lyödä sisältö eetteriin tammikuun alkupuolella 2012. Tarkemmasta julkaisuaikataulusta ja niihin liittyvistä kuvioista tiedotetaan lähempänä vuodenvaihdetta.

Verkkotaikurit kutsuu myös kaikki Atleetit ja joukkueen fanit tykkäilemään Facebook-sivuistaan kiitokseksi tästä mahtavasta panoksestaan. Sivuilla on joulukuun aikana mahdollista voittaa mm. ilmaiset nettisivut (arvo 990€) yhdelle onnekkaalle yritykselle.