Talven treenikuviot selvillä

Kausi on hädin tuskin saatu päätökseen ja nousujuhlatkin saunaillasta ja risteilystä huolimatta vielä pikkujoulujen osalta juhlimatta, mutta kulisseissa tapahtuu siitäkin huolimatta melkoisesti. Mielenkiintoista uutisointia on siis odotettavissa lähiviikkoina!

Tähän mennessä tapahtuneesta voimme kuitenkin paljastaa sen verran, että Atletico Malmi on aloittanut rauhallisen valmistautumisensa kolmosdivariin paluuseensa ja käynyt neppailemassa pienellä porukalla kaksi kertaa viikossa. Varsinainen paluu treeneihin tapahtuu silti vasta 5.1.2012, jolloin Atletico palaa kokonaisuudessaan joululomilta ja aloittaa tiukemman valmistautumisensa kauden 2012 kolmosdivarikauteen.

Treenimääriä tullaan nostamaan aikaisempaan verrattuna hienoisesti ja totutun kolmen harjoituksen sijaan mennään neljä kertaa viikossa tammikuusta huhtikuulle sisältäen 2-3 pallollista treeniä ja 1-2 fyysisempää harjoitetta:

– maanantaisin Tapanilan tekonurmella klo 21.00–22.00
– keskiviikkoisin Medialukion liikuntasalissa klo 18.30–20.00
– torstaisin Pihlajanmäen kuplahallissa klo 22.00–23.00
– lauantaisin Pallomyllyssä klo 16.00–17.00

Joukkue osallistuu lisäksi Suomen Cupiin ja Kolmosen talvisarjaan (”Lepakkoliiga”) sekä pelaa totutusti lukuisia harjoitusotteluita. Ensimmäisistä ajankohdista ja vastustajista tiedotetaan kuitenkin vasta, kun Lepakkoliigan ohjelma varmistuu.

Pelaajatilanne näyttää puolestaan varsin lupaavalta, sillä toistaiseksi liikennettä on tapahtunut vain Atletico Malmin ja Akatemian välillä, joiden yhteistyötä pyritään kehittämään vielä entisestään molempien joukkueiden noustua sarjaporrasta ylöspäin. Ryhmä on siis taatusti iskukykyisempi ja yhtenäisempi kuin edellisellä Kolmosen kaudellaan. Erilaiset ulkopaikkakunnilla tapahtuvat opiskelut, ulkomaanmatkat sekä yksinkertaisesti vaativampi sarjataso edellyttävät kuitenkin muutamia uusia hankintoja, joita etsitään täsmävahvistuksina noin 4-6 kappaletta.

Atletico kartoittaakin siis tammikuun aikana uusia vahvistuksia niin puolustukseen, keskikentälle kuin hyökkäykseenkin. Jos koet olevasi riittävän kova tekijä Kolmoseen ja ns. hyvä jätkä läpäistäksesi seulan, niin ota yhteyttä joukkueenjohtoon (yhteystiedot ”Info”-osiossa) ja tule treeneihin piipahtamaan!