Atletico lohkovoitolla piirin finaaliin!

Kärkikaksikon kilpajuoksuun Nelosen kakkoslohkon keulilla saatiin lopullinen ratkaisu tänään, kun MaKu/Baltika jäi ottelussaan FC Kontu/2:ta vastaan tasapeliin. Pistejako vesitti MaKun mahdollisuudet Atleticon tavoittamiseen, joten kusipaitojen lohkovoitto varmistui näin “jo” 20/22 pelatun ottelun jälkeen.

Kuten piirin pelitavassakin kauden alla mainittiin, Nelosen kummankin lohkon voittajat pääsevät kultaisten mitalien ohella mittelemään Helsingin ainoasta etukäteen luvatusta suorasta nousupaikasta Kolmoseen ensi kaudeksi. Ykköslohkosta Atleticon finaalivastustajaksi raivasi tiensä lopulta melkoisen suvereenisti perinteikäs Ponnistus, joka oli kuitannut lohkonsa ykköstilan vielä pari sarjakierrosta Atleettejakin aiemmin.

Nelosen finaali pelataan Töölön Pallokentän 6-tekonurmella torstaina 13.10. klo 18 alkaen.