Merkittäviä uutisia kulisseista

Atletico Malmi valmistautuu kauteen 2011 innokkaissa merkeissä uuden valmentajan, ensimmäisen sponsorisopimuksen ja tiukan treeniotteluohjelman varmistuttua! Nämä kaikki julkistettiin eilen virallisten pikkujoulujen yhteydessä, jossa palkittiin myös edelliskaudella onnistuneita totuttuun tapaan.

Suurimman huomion keräsi oletetusti taustoissa tapahtuvat muutokset. Viime kaudella joukkuettamme Kolmosessa valmentanut Jari Kinnunen väistyi hyvässä yhteisymmärryksessä päävalmentajan pallilta ja teki tilaa Sakari ”Sakke” Kuntulle. Uusi päävalmentaja on sinällään yllätysvalinta, että Atletico Malmi tulee olemaan hänen ensimmäinen valmentajapestinsä. Sakella (s. 1983) on kuitenkin vahva jalkapallotausta junioriajoilta, jonka loukkaantumiset valitettavasti katkaisivat. Sakke tuntee joukkueen ja joukkue tuntee suurimmaksi osaksi myös Saken jo menneiltä vuosilta ennen kaikkea Santeri Kuntun vanhempana veljenä. Atletico Malmi odottaakin uudelta valmentajalta ennen kaikkea innostunutta otetta ja uusia ajatuksia joukkuetoimintaan.

Atletico Malmi jatkaa siis näin hyväksi havaitsemallaan tiellä ja tarjoaa uusille valmennuskyvyille innostavan ja haastavan ponnahduslaudan. Aiemmista menestyskausien valmentajistahan sekä Antti ”Ana” Raudoskoski että Sami ”Sinkki” Kahi aloittivat tehtävänsä vailla valmennuskokemusta ja onnistuivat nostamaan joukkueen sarjaportaita ylöspäin. Saken taustoille tullaan myös kasaamaan aiempia kausia vahvempi apuvalmentajaryhmä, jonka koostumuksesta ja tehtävistä tiedotetaan tarkemmin kevään aikana.

Toinen merkittävä ja erittäin tärkeä uutinen kuultiin puolestaan sponsoririntamalta. Jo kaksi aiempaa kautta toiminnassamme näkyvästi esillä ollut Zoner päätti nimittäin jatkaa sarjaportaan tippumisesta huolimatta aiemmin jo hedelmälliseksi todettua yhteistyötämme ja allekirjoittaa sopimuksen hyvissä ajoin ennen kaudenalkua. Vuoden mittaiseksi tälläkin kertaa sovittu diili tarkoittaa siis yhteistyön ja pääsponsorinäkyvyyden jatkumista myös tulevana vuonna esimerkiksi pelipaidoissamme ja nettisivuillamme. Joukkueenjohto luonnehtii tukea jälleen kerran merkittäväksi ja pyrkii kantamaan oman kortensa kekoon tuodakseen myös yritykselle lisäarvoa tämän yhteistyösopimuksen kautta.

”Zoner Oy on vuonna 2005 perustettu Internet-palveluntarjoajayritys. Tuotteemme on pääasiassa suunnattu PK-yrityksille jotka haluavat tehostaa verkkoliiketoimintaansa tai parantaa yrityksensä viestintää. Pyrimmekin tarjoamaan kaikki Internet-palvelut yhdellä kontaktilla ja laskulla. Olemme mukana kehittämässä tuhansien suomalaisten yritysten ja yhteisöjen verkkoliiketoimintaa ja omaammekin erittäin vahvan osaamisen erilaisten Internet-palveluiden ja -sovellusten toteuttamisessa, jotka tuottavat tulosta asiakkaillemme.”

Valmentaja- ja sponsorikuvioiden lisäksi joukkue julkisti myös kevään treeniottelunsa. Harjoitukset jatkuvat tammikuusta eteenpäin totuttuun tapaan kolmesti viikossa ja Suomen Cup käynnistyy myös ensimmäisten kuukausien aikana. Sen lisäksi Atletico Malmi tulee kuitenkin pelaamaan tukun harjoitusotteluita ennen sarjan alkua. Alla alustava ohjelma:

La 8.1. klo 15.00 Pallokenttä 6     Atletico Malmi – PPJ (4D)
Su 30.1. klo 21.30 Talin halli     Töölön Taisto (4D) – Atletico Malmi
La 12.2. klo 15.00 Pallokenttä 6     MPS/Old Stars (4D) – Atletico Malmi
La 26.2. klo 15.00 Pallokenttä 6     Atletico Malmi – HIFK/2 (4D)
Su 13.3. klo 20.30 Talin halli     Atletico Malmi – Ponnistus (4D)
Ke 23.3. klo 21.00 Pallokenttä 6     Töölön Vesa (4D) – Atletico Malmi
La 2.4. klo 21.00 Talin halli     PK-35/A2 (A1D) – Atletico Malmi
La 16.4. klo 16.30 Klaukkalan tn     NJS (3D) – Atletico Malmi

Huom.! Lista on toistaiseksi alustava, sillä Suomen Cupin ottelut saattavat vielä muokata ottelusuunnitelmaa ja vaihtaa esimerkiksi pelien ajankohtia.