Imagine-turnaus järjestettiin onnistuneesti

Keväällä uutisoimme Imagine-hyväntekeväisyysturnauksesta, johon joukkueemme otti osaa reilu viikko sitten. Turnaus pelattiin Brahen uudistetulla tekonurmella ja Atletico Malmi teki oman osansa hoitamalla turnauksen tuomaroinnit sekä avustamalla muissa järjestelytoimenpiteissä. Siten taattiin, että itse otteluista tai turnauksen järjestämisestä ei koitunut kuluja, vaan rahat saatiin lyhentämättömästi hyvään tarkoitukseen. Lisäksi Atleticon ja Malmin värejä turnauksessa edusti kilpasarjaan osallistunut kakkosjoukkue, Atletico Akatemia.

Joukkueen valmentajan, Jari Kinnusen järjestämä ja organisoima turnaus keräsi paikalle yhteensä 16 joukkueellista pelaajia ja heidän taustajoukkojaan. Erilaisista jalkapallovaikuttajista ja alan harrastajista koostuneet ryhmät saivat itse päättää avustuskohteensa, mutta yhteensä rahaa saatiin kasaan erilaisiin ekumeenisiin tarkoituksiin reilusti yli 4000 euroa.

Turnaus oli erinomaisen onnistunut ja keräsi laajalti kiitosta sekä osallistujilta että ulkopuolisilta vaikuttajilta. Ilta huipentuikin lopulta Ravintola Bullmaniin, jossa Kalle Aholan johtama duo tunnelmoi juhlakansan iloksi.