Ravintola Tivoli palaa sponsoriksemme!

Viimeiset viikot ovat Suomen cupin tappiollista ottelua lukuun ottamatta olleet näennäisesti hiljaista aikaa, mutta kulisseissa on tapahtunut oikeastaan enemmän kuin toviin. Ensi perjantaina starttaava Kolmosen kausi on työllistänyt johtoporrasta melkoisesti ja siitä osoituksena esimerkiksi toinen solmittu yhteistyösopimus, tällä kertaa uusvanhan kumppanimme, ravintola Tivolin kanssa. Töyrynummella aivan kotikenttiemme läheisyydessä sijaitseva ravintola korvaa siis valitettavassa tulipalossa tuhoutuneen ravintola Green Starin ainakin kauden 2010 ajaksi.

Ravintola Tivoli tulee vuoden tauon jälkeen olemaan näkyvästi esillä esimerkiksi nettisivuillamme sekä aiemmiltakin vuosilta tutuissa vieraspaidoissa. Ruoka- ja juomatarjonnastaan kiitoksia saanut ravintola tukee puolestaan joukkuetta rahallisesti merkittävällä summalla, myöntää Atleeteille alennuksia sekä tarjoaa tilojaan käyttöömme erilaisia tilaisuuksia varten. Sopimus on aluksi yhden vuoden mittainen ja sisältää option tulevista kausista.

Ravintola Tivoli sijaitsee Yrttimaantiellä, aivan Töyrynummen ja Suutarilan rajoilla. Paikallisten nuorten ja varttuneemman väenkin kantapaikkana toimiva yritys tarjoaa maistuvia ruokia aina pizzasta ja intialaisesta ruoasta pihvi- ja pasta-aterioihin. Myös juomapuolelta löytyy edullisia virvokkeita moneen lähtöön. Ravintola Tivoli oli myös entuudestaan tuttu atleeteille, sillä teimme hedelmällistä yhteistyötä muutamia vuosia sitten. Viime kausi oli kuitenkin ns. välivuosi molempien osapuolien toiveesta. Paluu vanhaan tuntui kuitenkin erittäin luonnolliselta, ja joukkueenjohto uskoo, että yhteistyö avittaa molempia osapuolia matkalla kohti suurempia tavoitteita!