Lisää liikennettä sponsoririntamalla

Eilen julkistetun Tivoli-diilin jatkoksi Atletico teki jo kolmannen yhteistyösopimuksen tälle vuodelle, kun mukaan karkeloihin liittyi tapanilalainen ravintola Chinaman. Erityisesti koillisen Helsingin alueella hyvin tunnettu aasialaisen ruoan pioneeri tulee jatkossa tukemaan Atleticoa sekä rahallisesti että myös ravitsemaan nälkäisiä Atleetteja sopimushinnoin. Chinamanin mainos koristaa Atleticon paitoja siis alkuun ainakin kauden 2010.

Päivöläntiellä Tapanilan juna-aseman läheisyydessä sijaitseva Chinaman Fast Food on jo vuodesta 1998 menestyksekkäästi palvellut Pohjois-Helsingin lähiseutujen asujaimistoa ensiluokkaisen ja maukkaan aasialaisen pikaruoan merkeissä. Ravintolan listoilta löytyy perinteisiä itämaisen keittiön herkkuja nuudeliwokeista kevätkääryleisiin, niin tuliseen kuin miedompaankin makuun. Chinaman tarjoaa ruokaa paitsi paikan päällä myös noutoina ja kotiinkuljetuksina. Lisäksi online-tilausmahdollisuus Internetin kautta on ollut helpottamassa ihmisten nälkää jo yli vuosikymmenen.