Pääsponsorimme Zonerin jatko ja liuta harjoituspelejä julkistettiin joulun kunniaksi!

Uutisrintamalla on viime aikoina ollut melkoisen hiljaista, mutta kulisseissa on tapahtunut sitäkin enemmän. Johtoporras on hionut ensi talven harjoitusohjelmaa, järjestellyt liudan harjoitusotteluita, hoitanut sidosryhmäsuhteitaan sekä laskeskellut ensi kauden budjettia kaikessa hiljaisuudessa. Tämän lisäksi olemme myös suunnitelleet ja kokoustelleet erään äärimmäisen merkittävän ja koko toimintamme laajentavan projektin parissa, josta tullaan uutisoimaan laajemmalle yleisölle kuitenkin vasta tammikuun puolenvälin kieppeillä.

Sitä ennen meillä on kuitenkin ilo ja kunnia julkistaa muutamia merkittäviä uutispalasia tulevan kauden toimintaan liittyen. Ensinnäkin saimme viimein allekirjoitettua sponsorisopimuksen jo viime kaudella toimintaamme näyttävästi tukeneen Zoner Oy:n kanssa. Aiemmin syksyllä hyvässä hengessä käydyt sopimusneuvottelut kantoivat siis hedelmää ja olemme erittäin ylpeitä saadessamme jatkaa yhteistyötä näinkin dynaamisen ja toimialansa aallonharjalla ratsastavan toimijan kanssa. Johtoporras luonnehtii yritykseltä saatavaa tukea erittäin merkittäväksi ja toimintamme kannalta miltei välttämättömäksi. Zonerin logo tuleekin koristamaan myös ensi kaudella peliasusteitamme, ollen näkyvimmin tietysti esillä pelipaidoissa kahdenkin mainoksen voimin. Sopimuskausi käynnistyy saman tien edellisen loputtua (01.01.) ja kattaa koko seuraavan kauden. Muista sponsorisopimuksista ja tähänastisten neuvotteluiden tuloksista tullaan tiedottamaan tammikuun aikana. Pyrkimyksenämme olisi jatkaa yhteistyötä edelliskautisten toimijoiden kanssa ja löytää vähintään yksi uusi yhteistyökumppani laajenevaan joukkoomme.

”Zoner Oy on vuonna 2005 perustettu Internet-palveluntarjoajayritys. Tuotteemme on pääasiassa suunnattu PK-yrityksille jotka haluavat tehostaa verkkoliiketoimintaansa tai parantaa yrityksensä viestintää. Pyrimmekin tarjoamaan kaikki Internet-palvelut yhdellä kontaktilla ja laskulla. Olemme mukana kehittämässä tuhansien suomalaisten yritysten ja yhteisöjen verkkoliiketoimintaa ja omaammekin erittäin vahvan osaamisen erilaisten Internet-palveluiden ja -sovellusten toteuttamisessa, jotka tuottavat tulosta asiakkaillemme.”

Myös pelikentillä tapahtuu. Teimme joukkueen edellisessä kokouksessa päätöksen osallistua Suomen Cupiin omituisista sääntöuudistuksista huolimatta. Viime viikolla julkistettiin myös ”Lepakkoliiganakin” tunnetun Kolmosen talvisarjan ohjelma, ja Atletico Malmi arvottiin kolmanteen lohkoon yhdessä FC POHUn, PuiUn ja MaKun kanssa. Joukkueet jaettiin Lepakkoliigassa neljään neljän joukkueen lohkoon, joissa pelataan yksinkertainen sarja. Tämän jälkeen joukkueet jaetaan sijoituksensa perusteella uudelleen lohkoihin ja pelataan toiset kolme ottelua per joukkue. Ensimmäisen osat sijoittuvat aikavälille 08.01.–14.02. jatkokierrokset puolestaan 19.02.–28.03. Luonnollisestikaan tässä vaiheessa emme vielä tiedä kuin näiden kolmen ensimmäisen ottelun ajankohdat, jotka kaikki merkittiin pelattavaksi tammikuun aikana. Tämän lisäksi olemme sopineet muutaman muunkin harjoitusottelun, jotka käyvät ilmi alla olevalta listalta:

pe 08.01. klo 20.30 Pallokenttä 6 vs PuiU
pe 15.01. klo 21.00 Tali halli vs FC POHU
pe 29.01. klo 20.30 Pallokenttä 6 vs MaKu
la 06.02. klo 12.00 Sami Hyypiä Areena vs Kouvolan Sudet
la 20.02. klo 15.00 Pallokenttä 6 vs SUMU
la 13.03. klo 16.30 Klaukkalan tekonurmi vs NJS

Huom.! Tämä ohjelma tulee täydentymään heti kun saamme tietoomme Suomen Cupin alkukierrosten aikataulun ja Lepakkoliigan jatkosarjan ohjelman. Näiden lisäksi tullaan pelaamaan ainakin muutama muu kovatasoinen harjoitusottelu ja mahdollinen turnaus ennen kauden alkua.