Atleticolle Nelosen pronssia ja nousu Kolmoseen!

Atletico Malmi päätti kautensa mitalit kaulassa ja saalisti jo kolmannen sarjanousun viimeisen kolmen kauden sisään!

Atletico voitti Helsingin Nelosen pronssia kaatamalla lohkokakkosten kohtaamisessa ykköslohkon HDS/Mondialin. Tiukka ja kovatempoinen trilleri oli varsinaisen peliajan päättyessä tasatilanteessa 3-3, ja kun jatkoajalla ei kumpikaan joukkue saanut lisää osumia tehtyä edessä oli rangaistuspotkukilpailu, jonka Atletico vei lopulta kuuden laukojaparin jälkeen maalein 5-4. Pronssimitalien lisäksi Atletico kuittasi paikan 3. divisioonaan kaudelle 2010. Tappiostaan huolimatta myös HDS nousi sarjaporrasta ylemmäs.

Ottelu oli samalla Sami “Sinkki” Kahin viimeinen Atleticon päävalmentajana. Sinkki jatkaa joukkueessa kuitenkin edelleen maalivahtina, mutta ensi kaudella Keltaisen Laivan ruorissa häärii siis joku muu kuin “Suutarilan Säkki” -> VALMENTAJAHAKU ON KÄYNNISSÄ!” lisäksi hyvää harjoitusta voitetun mitaliottelun ja sarjanousun juhlimiseen!