Atletico Malmi – Herrasmiehet 0-0

Syksyn kolmannessa ottelussa vieraaksi Tapuliin saapui “Puistolan Pingviinit” eli Herrasmiehet. Kevään kohtaaminen Koudan hiekalla päättyi lukemiin 1-1 erittäin niukalla ja repaleisella kokoonpanolla. Lukuisat poissaolot aiheuttivat jälleen harmaita hiuksia johtoportaalle, joten vastuuta löytyi näin myös kakkosketjun jätkille, ja avauksessa nähtiinkin mm. kuntoihme V kärjessä Tavin tutkaparina. Vaihtopenkin valtasi ylhäisessä yksinäisyydessään armeijasta lomille päässyt Piccis, joka kuitenkin puolen tunnin pelin jälkeen sai seurakseen suoraan Mikkelistä paikalle pamahtaneet Kuntun ja Lipposen.

Avaus (4-4-2):

V (> Lippo 34′), Tavi (v, > Piccis 65′)
Janne, Leego (C), Jone (> Kunttu 46′), Zimei
Nani, Daddy, Mika, Rubale
Sinkki (MV)

(vaihdossa Kunttu, Lippo ja Piccis)

Ottelun ensimmäinen puoliaika ei pelillisiä hienouksia juuri tarjonnut, lähinnä surffausta keskialueella, eikä kunnon maalipaikkojakaan irronnut kummallekaan joukkueelle. 34. minuutilla ennaltasovittu vaihto toteutui hetken verran etuajassa, kun V sai myöhästyneen taklauksen seurauksena tällin polveensa ja linkutti sivuun kentältä. Sisään vyöryi Teemu “Darrapena” Lipponen, joka otti oman paikkansa vasempana pakkina ja samalla Nani siirtyi V:n tilalle hyökkäyspäähän. Erittäin tapahtumaköyhän avauspuoliskon päätteeksi tauolle poistuttiin tilanteessa 0-0.

Meno ei juurikaan muuttunut toisella jaksolla. Palloralli risteili edelleen pitkin keskikenttää, ja “Herrasmiehet” panosti selkäänajoihin ja suunsoittoon. Kummallekin joukkueelle taisi nyt sentään siunaantua yksi kunnollinen maalipaikka. Pingujen maalivahti venytti kätensä Jannen lähietäisyydeltä kohti alanurkkaa laukomaan palloon, ja toisessa päässä Sinkin nyrkit pysäyttivät munkin aivan maaliviivalta vapaapotkun jälkitilanteesta. 90 minuutin täytyttyä pisteet jaettiin lukemin 0-0.

Syyskausi näyttää noudattelevan kevään käsikirjoitusta, kolmesta ensimmäisestä taistosta ei ole voittajaa löytynyt. Tänään 0-0 kuvasi tapahtumia kentällä hyvin – eli ei juuri mitään.

Ottelun tähtipelaajapisteet:
3    –     Janne Hampaala: Raatoi todellisella kapteenin esimerkillä.
2    –     Mika Mäkelä: Vakuuttava esitys Daddyn parina alakerran keskustassa.
1    –     Ville Ruuska: Väkevä molempiin suuntiin laidallaan.