Liikuntapisteestä Atletico Malmin uusi sponsori!

Atleticon johtoporras on erittäin innoissaan saadessaan esitellä joukkueen kolmannen tukijan kaudelle 2009. Alkuviikosta käydyt yhteistyöneuvottelut Malmilla sijaitsevan Liikuntapiste-nimisen hyvinvointikeskuksen kanssa tuottivat tulosta molempien tahojen allekirjoittaessa sopimuksen vain joitakin tunteja ennen uutisen julkistamista joukkueen juoksutreenien yhteydessä.

Atletico Malmi tiedusteli itsenäisesti paikallisen kuntosaliyrittäjän halukkuutta olla mukana tukemassa Malmin Palloseuran viime vuosien menestyksekkäintä ja potentiaalisinta joukkuetta ja ennen kaikkea saada näkyvyyttä ja vahvistaa entisestään brändiään miehisessä, liikkuvassa ja nuorekkaassa kohderyhmässä. Liikuntapiste vastasikin kutsuun nopeasti ja sopimuspaperit ehtoineen solmittiin melko pikaisella aikataululla.

Kyseessä on siis Malmintorin ja Malmin juna-aseman läheisyydessä (Kirkonkyläntie 7, entisen Alepan ja Foto Mannelinin alakerrassa kellaritiloissa) sijaitseva hyvinvointikeskus, joka tarjoaa liki 500 neliötä tilaa kaikenlaisiin kuntoilutarpeisiin. Liikuntapiste-niminen yritys on sijainnut tällä paikalla aina 2000-luvun alusta saakka ja kasvattanut tunnettuuttaan urheilevan kansan keskuudessa – aivan kuten Atletico Malmikin omassa tapauksessaan. Joukkueenjohto tykästyikin erityisesti kuntosalin kasvuprofiiliin ja joukkueemme kannalta paikalliseen sijaintiin. Myös monipuolinen, ja ennen kaikkea uusi, kuntosalilaitevalikoima pisti tyylikkään sisustuksen lisäksi silmään. Toisaalta sopimusehdot miellyttivät molempia osapuolia Liikuntapisteen tarjotessa nelosdivaritasolta mitattuna merkittävän tukisumman ja Atleticon antaessa puolestaan hinta/laatu-suhteeltaan edullisen mainospaikan.

Yhteistyö Liikuntapisteen kanssa tuo mukanaan näkyvinä osasina muun muassa mainokset peli- ja t-paitoihin sekä nettisivuillemme. Liikuntapiste tarjoaa puolestaan tukensa lisäksi erilaisia sponsorietuuksia, joiden yksityiskohdat pidetään joukkueen tiedossa.

Atletico Malmi kiittää uutta tukijaansa kiinnostuksesta ja pyrkii sopimuksen myötä tuomaan myös Liikuntapisteelle lisäarvoa!