Atleticolle uusi maalivahti!

Sinkin siirryttyä tolppien välistä penkin päähän Atleticon takalinjoille jäi toviksi aikaa melkoiset kalossit täytettäviksi. Mutta nyt etsintä on viimein ohi, ja tällä kertaa nuottaan ei eksynytkään valasta vaan pikemminkin kosmisen kokoinen Loch Nessin hirviö, Malmin edustuksenkin monivuotinen ykköskassari Tommi “Mertsi” Eklöf (s. 1978).

Käytännössä koko uransa keltamustissa mainetta niittänyt Mertsi erottuu kentällä erityisesti väkevästä auktoriteetistaan ja karjuu vastustajilta tajun kankaalle. Edes kuurot eivät ole turvassa. Ennen liittymistään Atleettien jaloon joukkoon Mertsi oli ollut pari vuotta kokonaan poissa viheriöiltä, mutta omin silmin joukkueen potentiaalin todettuaan kalasti hanskansa naftaliinista ja liittyi mukaan. Värväyksen taustapiruna oli kukapa muukaan kuin Sinkki.