Atletico Malmi julkisti toisen sponsorinsa kaudelle 2009 – Ravintola Green Star!

Joukkueemme ehti vuodenvaihteen jälkeen olla jo muutaman kuukauden ilman omaa kantaravintolaa, mutta tilanne korjautui kuitenkin hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Torstai-illan treeneissä paljastettiin nimittäin uusi yhteistyösopimus ”Pohjois-Helsingin helmenäkin” tunnetun Green Starin kanssa. Vaihtoehtoja ravintolarintamalla oli lopulta kolmekin kappaletta, mutta valinta oli kuitenkin melko helppo. Ravintola Green Starin kotoisa tunnelma, omistajapariskunnan jalkapallo- ja Atletico-myönteinen asenne, Helsingin parhaat terassitilat ja lopulta myös sopimuspaperiin kirjatut ehdot eivät jättäneet juuri jossiteltavaa. Joukkueenjohto onkin äärimmäisen tyytyväinen ilmoittaessaan, että kyseinen ravintola tulee näkymään ensi kaudella peli- ja harjoituspaidoissamme sekä toimimaan virallisena kantapaikkanamme. Ravintolan tiloissa pyritään myös järjestämään niin virallisia kuin epävirallisempiakin tilaisuuksia kauden mittaan, mutta niistä lisää myöhemmin.

Green Star sijaitsee Pukinmäenkaarella aivan Pukinmäen urheilupuiston vieressä, ja onkin tunnettu erityisestä urheilumyönteisyydestään. Ravintola on tähän saakka tukenut muun muassa emoseuraamme Malmin Palloseuraa toiminnassaan. Kyseinen paikka tunnetaan myös erittäin hyvästä ruoasta, kesäisestä terassista ja kuningasurheilun televisiotarjonnastaan.

Atletico onnittelee uutta tukijaansa hienosta valinnasta ja uskoo yhteistyön valoisaan tulevaisuuteen.