Muutoksia keskustelufoorumin käytössä

Foorumin käyttöoikeuksia on nyt rukattu hienokseltaan uusiksi. Jatkossa osiot Tärkeät ilmoitukset, Matsifiiliksiä sekä Pelaajistoon ja treeneihin liittyvä keskustelu ovat suljettuja muilta kuin rekisteröityneiltä käyttäjiltä, eli aiheiden lukeminen ja viestien kirjoittaminen vaativat sisäänkirjautumisen.

Uudistus toteutettiin siitä yksinkertaisesta syystä, että foorumilla käsiteltävät kokoonpanoihin ja pelaajistoon liittyvät asiat ovat pääasiassa joukkueensisäisiä, eikä niitä siksi haluta levittää ulkopuolisille.

Atletico toivottaa kuitenkin faninsa edelleen tervetulleeksi foorumille, sillä rekisteröityneenä edellämainittuja osioitakin on siis mahdollista lukea. Toisaalta pidätämme oikeuden valikoida, keiden haluamme asioita lukevan. den päätteeksi Kolmosesta pudonnut MPS:n miesten kakkosjoukkue eli Sekundamannet.