Saunaillan satoa

Kauden päätössaunailta pidettiin tällä kertaa Mäkelänrinteen uimahallissa, ja meininki oli jälleen sen mukaista. Nousujuhlien lisäksi ilta tarjosi myös muutamia muita virallisempia osioita:

Jo perinteeksi muodostuneet pelaajapalkitsemiset saivat jatkoa, ja tällä kertaa Vuoden pelaajaksi kruunattiin jo toista vuotta peräkkäin Janne ”Leego” Hampaala. Leego oli myös tämän vuoden palkintorohmu hankkien yhteensä kolme titteliä: vuoden keskikenttäpelaaja, vuoden suoritus ja tuo edellä mainittu vuoden pelaajan valinta mukaan lukien. Vuoden maalivahdiksi valittiin puolestaan Sami ”Sinkki” Kahi, puolustajaksi Marko ”Make” Ruokolainen ja hyökkääjäksi Jani ”Kuula” Lehti.

Tämän juhlahumun keskellä kuultiin myös vähän ikävämpiä uutisia. Atleticoa mainiolla menestyksellä valmentanut Antti ”Ana” Raudoskoski nimittäin julkisti virallisesti jo pitkään tiedetyn faktan siitä, että hän ei tule jatkamaan enää tulevalla kaudella joukkueemme peräsimessä. Anaa kutsuvat nimittäin rahakkaammat kentät ja vastuullisemmat tehtävät naapuriseurassamme PK-35:ssä. Atletico Malmi kiittää Anaa yhteisistä kuluneista vuosista, joiden aikana olemme saavuttaneet kenties Atletico-historian suurinta menestystä niin pelillisesti kuin myös kentän ulkopuolella! Hänelle tullaan kuitenkin sorvaamaan myös tulevaksi kaudeksi jonkinlainen ulkopuolisen neuvonantajan titteli, joten täysin eroon hän ei joukkueestamme pääse. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin.

Anan lähdön vuoksi tuli myös ajankohtaiseksi suorittaa joitain uusia Hall of Fame –valintoja. Numeroilla 1 ja 2 valitut Pukin perheen jäsenet saivat seurakseen aiemmin joukkuetta luotsanneen legendaarisen pelaaja-valmentajamme Harry Tuomisen. Hänen ansioikseen voidaan laskea käytännössä Atleticon pelastaminen täystuholta ja hajoamiselta siinä Seiskaan siirtymisen kynnyksellä. Harry loi myös pohjan koko joukkueemme ideologialle, niin kentällä kuin esimerkiksi Harry’s Cornerissa. Tuomisen lisäksi numerolla neljä kruunattiin vuodesta 2005 saakka joukkueessamme sekä pelaajana että valmentajana vaikuttanut Ana Raudoskoski, jonka valintaperusteina mainittiin mm. kaksi menestyksekästä nousua hänen ollessaan peräsimessä. Anan aikana koko Atletico-pelifilosofia nousi täysin uudelle tasolle ja harrastelijalaumasta tehtiin oikea joukkue. Atletico Malmi onnittelee kumpaakin sankariaan valinnoista!