FC Kuitu/2 – Atletico Malmi 1-6 (0-3)

Kevätkierroksen viimeinen rykäisy odotti Myllypurossa, jossa Atleticoa isännöi FC Kuitu/2. Joukkue oli kauden kuluessa niistänyt päänahat mm. lohkon kärkinimiin lukeutuvilta Puotilalta sekä ECL:ltä, joten etukäteen mannehenkselit eivät paukkuneet – juurikaan normaalia enemmän… Ottelusta sivussa olivat manageri Ana sekä RAUTAKANKI työkiireiden johdosta. Lisäksi Niko saapui paikalle tovin ottelun alkamisen jälkeen, samoista syistä.

Avaus (4-4-2):
Sinkki (MV) ; Rubale, Jone, Merssi, Daddy ; Jani, Make, Leego, Janne ; Kuula (C), Kunttu
(vaihdossa Kalle, Niko, Mika, Pommi ja Zimei)

Ottelu alkoi yllättävänkin tasaisena, kunnes vartin kohdalla Team Tivoli siirtyi johtoon. Isäntäjoukkueen kokoonpano aaltoili pitkin ottelua, välillä vaihtoonkin näytti riittävän yksi kaveri, ja jossain vaiheessa kentällä oli enää 10 pelaajaa. Lisäksi yksi jannu pelasi katu-uskottavasti Superstarit jalassa. Ensimmäisen puoliajan tiivistämiseksi voidaan todeta, että Sinkki koski palloon kolmesti, ja näistäkin kaksi oli avauksia. Toisessa päässä mestoja olisi riittänyt useampaankin häkkiin.

0-1: Kuula taisteli pallon boksin rajalle Leegolle, joka pamautti pelivälineen vasemmalle “veskarin” ulottumattomiin.
0-2: Kuula antoi kulman vasemmalta, ja Merssin sutaistua kokonaan ohi pallosta Jone rankaisi ruoskan viuhahduksella lähes samoilta mestoilta kuin Leego tovia aiemmin.
0-3: Kuula sai syötön suoraan lapaan kuudentoista vasempaan reunaan ja kippari kiitti tarjoilusta varmalla maalilla.

Tauolla Sinkki tuli vaihtoon päästäkseen aloittamaan nestetankkauksen ajoissa, ja tolppien väliin räjähti Pommi. Toisella puoliajalla kentällä oli oikeastaan enää yksi joukkue, ja ainoa lopputuloksen kannalta merkittävä asia oli se, montako maalia sininen pyörremyrsky saisi lopulta aikaiseksi. Ja jokunenhan niitä sitten tulikin. Maalien ohella toisen jakson kohokohdiksi jäivät hukatut miljoonan euron paikat kärkeen nostettujen Rypäleen (C) ja Vodan toimesta. Huoltotiimi Sinkki&Pullo rukkasi johtoportaan avustuksella muitakin pelipaikkoja snadisti uusiksi, mm. oikeana pakkina hääri lopussa Kunttu.

0-4: Kuula meni maihin boksissa ja seuranneen rankkarin upotti Jone tyylikkäästi vasempaan alanurkkaan.
1-4: Shokkikavennus! 😀 Raitapaitojen kärki pääsi puskan takaa pääsi kirmaamaan boksiin ja alakerran kommunikaatiokatkoksen seurauksena vippasi siistin byyrin.
1-5: Nani nousi oikeasta laidasta, tarjoili pakille aimarit ja eteni päätyyn. Keskitys lähti upeasti juuri ennen kuin pakki torppasi Nanin kumoon. No, Nanihan jäi maahan istumaan ja suuttui avustavalle kun lippu ei heilunut, mutta samalla Leego puski ilmassa roikkuneen keskityksen komeasti luukulta sisään ja Nanikin oli jo yhtä hymyä 😀
1-6: Kuula syötti laatikkoon Rubaleelle, joka kuittasi aiemman hassinsa ja viimeisteli loppulukemat.

Rennon meiningin ja pienen oheishulinan siivittämänä kauden kevätpuolisko paketoitiin maukkaalla voitolla maalein 6-1. Voiton turvin lohkon kärkipaikka saatiin nyt yksin haltuun kolmen pisteen erolla Puotilaan, jolle aiemmin kärsitty tappio jäi mallikkaasti sujuneen alkukauden ainoaksi kauneusvirheeksi. Mutta joka tapauksessa tästä on helvetin hyvä jatkaa jälleen loppukesästä!

Ottelun tähtipelaajapisteet:
3    –     Marmori Kuula aka Jani Lehti: Teki yhden ja oli järjestelemässä vielä neljää muuta osumaa.
2    –     Janne Hampaala: Kaksi komeaa maalia, selvisi juuri ja juuri yhtenä kappaleena kentältä.
1    –     Joonas Peltonen: Ruoska tuntuu olevan kohdallaan, kaksi maalia ja 11 metristäkin hermot kuin pakastimella.