Alkuvuoden kuvioita

Viime perjantaina Atletico istui alas pohdiskelemaan toimintansa peruskysymyksiä perinteisessä kevät-kokouksessa. Käsiteltäviä aiheita oli runsaasti, ja virallinen osuutemme venähtikin miltei neljätuntiseksi. Ensiksi vedimme vielä yhteen edelliskautisia saavutuksia ja pohdimme hieman harjoituskaudella ilmenneitä seikkoja. Sen jälkeen määrittelimme tavoitteita tulevalle kaudelle ja päädyimme siihen, että taistelemme tänäkin vuonna kärkisijoista, joskaan nousu ei ole mikään ehdoton tavoite. Lähdemme kuitenkin voittamaan kaikki pelit jokaisessa pelaamassamme sarjassa. Näillä sarjoilla tarkoitetaan myös edelliskaudelta tuttuja kilpailuja – mukaan lukien Suomen Cup, futsal ja harrastesarja. Jälkimmäisestä neuvotellaan vielä Ravintola Tivolin kanssa lähitulevaisuudessa.

Valmennusporras kävi läpi myös tulevan kauden pelaajamateriaalin ja totesi tilanteemme olevan oikein hyvä. Edelliskauden jälkeen pelinsä lopetti ainoastaan Peter, jonka lisäksi Oskari, Juho, Jude ja Lipi empivät vielä jatkoaan. Tavi taas siirtyy puolustusvoimien palvelukseen, josta Eetu puolestaan palaa kuuden kuukauden poissaolonsa jäljiltä. Uusina pelaajina joukkueeseen riveihin ovat liittyneet myös jo vuodelta 2001 tuttu Ville Ruuska, joka tuo nopeutta ja juonikkuutta atleettien laidalle. Vuonna 1987 syntynyt Ruuska pelasi tuolloin kauden verran Raimo Parikan luotsaamassa ryhmässä ja oli kieltämättä kauden suurin komeettamme. Hän on tuttu myös Anan edelliskauden A-juniorijoukkueesta, jossa hän pelasi menestyksekkäästi laitapakin roolissa. Tällä kaudella kysyntää oli mm. MPS:n edustusjoukkueen taholta, mutta toistaiseksi Atletico onnistui voittamaan tarjouskilpailun tuopin mitalla.

Toinen uusi kyky on puolestaan jatkumoa Jannen onnistuneelle scouttaustoiminnalle. Vuonna 1989 syntynyt MPS:n kasvatti Joni Meramo pelasi edelliskaudella 3. divisioonan Futurassa ja ehti jo kertaalleen lopettaa uransa. Janne sai kuitenkin houkuteltua lapsuuden kaverinsa Atleticon hienoon joukkoon. ”Jörpökki” tuo monipuolisuutta ja kovuutta puolustukseemme sekä tulee esiintymään tärkeässä roolissa Mikan tutkaparina alkavalla kaudella. Heidän lisäkseen harjoituksissa on nähty myös muutamia muita kokelaita, mutta heistä uutisoidaan vasta, kun nimet ovat papereissa.

Palaverissa julkistettiin myös kevään tulevia harjoitusotteluvastustajia. Pääsemme pelaamaan loistavissa olosuhteissa tasokkaiden vastustajien kanssa seuraavina ajankohtina:

sunnuntai 03.02. / klo 20.30-22.00 vs. PPJ (5.div) @ Pallokenttä 6

sunnuntai 10.02. / klo 20.30-22.00 vs. MPS/2 (3.div) @ Pallokenttä 6

sunnuntai 17.02. / klo 20.30-22.00 vs. HeKuLa (5.div) @ Pallokenttä 6

Myös maaliskuulle on sovittu alustavasti joitakin pelejä, joista uutisoidaan myöhemmin. Huhtikuun neuvotteluita ei ole vielä aloitettu.

Näiden lisäksi ajankohdista sovittiin mm. tulevan saunaillan ja risteilyn osalta. Kevät-sauna järjestetään maaliskuun loppupuolella, kauden avausristeily taas huhtikuun aikana. Ajankohtien varmistuttua, uutisoidaan myös nämä Tapahtumat-osiossa.

Joukkueenjohto käsitteli puolestaan omassa osuudessaan joitakin maksuihin ja nettisivuihin liittyviä seikkoja. Kokouksessa päätettiin myös tilata Atleticolle yhtenäinen verkkariasuste kevään aikana. Tästä ja muusta sponsoroinnista neuvotellaan Tivolin kanssa lähiaikoina, eikä uusien sponsoreiden kartoittaminenkaan ole poissuljettu vaihtoehto.