Ensi kauden kuvioista

Kauden päätösristeilyllä uutisoitiin myös muutamia jo pidempään pähkäiltyjä asioita. Valmentajamme Antti “Ana” Raudoskoski ilmoitti valinneensa apuvalmentajakseen jo aiemmin kapteeniksi nimetyn Jani “Kuula” Lehden, joka seuraa tehtävässä viime kaudella vastaavissa hommissa toiminutta Kallea. Ana vastaa edelleen pääasiassa peluutuksesta ja taktisista harjoitteista, kun taas Kuulan vastuulle jäävät fyysiset harjoitteet. Ensi kaudella tullaankin näkemän kestävyydeltän kovempi ja voimakkaampi Atletico, joka tulee häviämään aiempaa vähemmän kaksinkamppailuja.

Risteilyllä kerrottiin myös tulevista treenivuoroista. Sunnuntain ja tiistain futsal-höntsäilyt säilyvät edelleen kalenterissa, mutta näiden kahden lisäksi tulemme harjoittelemaan tammikuun alusta alkaen Pihlajanmäessä tekonurmipohjaisessa harjoitushallissa. Treenivuorot alkavat pyöriä torstaina 3.1.2008 alkaen, ja näitä Atleticolle tyypillisiä “lepakkovuoroja” (klo 22-23) riittää aina huhtikuulle saakka.

Valmennusporras tiedotti järjestävänsä myös virallisen tiedotustilaisuuden tammikuun alussa, jolloin ensi kauden tavoitteet ja pelaajarinki tullaan viimein julkistamaan.