Alustavaa infoa kaudesta 2007

Helsingin piiri on julkistanut alkavan kauden alustavia pelitapoja lohkojakoineen. Näillä näkymin pelaamme Kuutosen kakkoslohkossa seuraavien 13 joukkueen kanssa: Boca Seniors/Europort, Cosmos, FC FC, FC Pakila, FC Puotila, HakPa, HDS/Express, HPS/2, Kullervo, Käpylän Sekunda, PPV/Seos, Veijarit ja Zoom. Mukana on jälleen kerran monta aikaisemmilta kausilta tuttua vastustajaa.

Kaudella 2007 Kuutonen pelataan neljässä lohkossa, joissa kussakin 14 joukkuetta. Kaikki kohtaavat toisensa kertaalleen eli kauden aikana pelataan 13 ottelua. Lohkojen kaksi parasta nousevat Viitoseen, lohkokolmoset pelaavat keskenään nousukarsinnan. Lisäksi lohkovoittajat pelaavat cup-henkisen väännön piirinmestaruudesta. Lohkojen kolme huonointa eli sijoille 12-14 jäänet putoavat Seiskaan.

Divaripelien lisäksi osallistumme tällä kaudella myös Suomen Cupiin. Atletico arvottiin suoraan toiselle kierrokselle, jolla vastaan asettuu Viitosessa pelaava PPJ (tuttu Seiskasta kaudelta 2002). Pelin tarkka ajankohta ja paikka varmistuvat myöhemmin, pelipäivä on joka tapauksessa aikavälillä 1.-22. huhtikuuta.