Muutoksia joukkueen johtoportaassa

Kauden päätös toi mukanaan myös muutamia muutoksia joukkueen johtoportaaseen. Nimittäin vuodesta 2004 mukanamme pelaaja- sekä valmentajatehtävissä pyörinyt Jukka ”Raksu” Airaksinen ilmoitti hieman ennen kauden päätöstä lopettavansa Atleticossa ja siirtyvänsä muihin haasteisiin seuran sisällä. Raksun ansioihin kuului jo ensimmäisellä kaudellaan Harry Tuomisen paikkaaminen harjoituksissa ja osaksi myös otteluissa, ja niinpä olikin melko oletettavaa, että Raksusta tulisi tuolloin valmentajamme. Homma toimikin mainiosti ja erityisesti käytännönasiat harjoituksista alkaen hoidettiin ammattitaidolla. Päätöksensä hän on kuitenkin tehnyt, joten meidän täytyy vain kunnioittaa sitä ja katsella tulevaisuuteen hieman uusin ajatuksin.

Vielä astetta merkittävämpi muutos oli kuitenkin se, että niinkin kauan kuin vuodesta 1993 joukkueenjohtajanamme toiminut Mikko Pukki teki samanlaisen ratkaisun kauden päätöksen jälkeen ja jätti myös tehtävänsä. Pukki tuli varmasti jokaiselle pelaajallemme tutuksi käyden kentänlaidalla hoitamassa käytännönasioita ja pyörittäen muutenkin joukkueemme toimintaa. Hänellä lienee myös epävirallinen ennätys nähtyjen otteluiden osalta.

Ensi kaudella valmennusvastuun ottaa Antti ”Ana” Raudoskoski, joka toimi tällä kaudella myös joukkueen kakkosvalmentajana. Ana on myös pelaillut jo muutaman kauden riveissämme ja tuonut ns. Ämpsi-uskottavuutta. Hänen vastuulleen lankeaa suuret odotukset joukkueen toiminnan kehittämisestä ensi kaudella tätä ”välikauttamme” selvästi parempaan suuntaan. Muutokset näkyvät kuitenkin vasta ajan kuluessa, sillä futsal-kausi on tarkoitus vetää ilman valmennusjohtoa, ja Ana aloittaa joukkueen kanssa vasta tammikuussa hallikauden käynnistyessä. Mikon paikan joukkueenjohdossa puolestaan ottavat myös webmastereina tutuksi tulleet V-P Liimatainen ja Janne Vottonen, joilla käytännössä on entuudestaankin ollut jo jonkinlaisia vastuita tuolla puolen.