Kauden 2005 päättäjäiset

Viime vuoden tapaan Atleticon kauden päättäjäisiä vietettiin Tapanilan Erällä saunomisen, (neste)tankkauksen ja MM-tason läpänheiton merkeissä.

Alkulämmittelyksi jaettiin kuitenkin ensin tunnustusta kauden onnistujille niin ikään viime vuodelta tutun Kauden parhaat -äänestyksen muodossa, eli siis joukkueen Internet-toimituksen jakamien palkintodiplomien saajat oli ratkaistu demokraattisesti pelaajien äänestyksellä.

Illan tuhdeimman diplomipinon kasasi Janne Vatanen yhteensä kolmella kategoriavoitolla. Kahdessa sarjassa voittajiksi ylsivät Teemu Antikainen, Joni Borodavkin sekä Aripekka Junno, joka myös vei lopulta Vuoden pelaajan arvonimen. Eri sarjojen todella runsas määrä takasi sen, että yksittäisiä palkintoja riitti monille muillekin.

Lisäksi joukkue jakoi vielä kaksi pyttyä, joista Fair Play -palkinnon sai V-P ja tsempparipokaali meni Temelle.

Lista palkituista nähtävissä kokonaisuudessaan täällä.