FC RiskI – Atletico Malmi 1-0 (0-0)

FC Madelle kärsityn katkeran tappion jälkeen Atleticon sankareiden pistejahti jatkui kauden ensimmäisellä vieraspelillä, kun keltaiset vyöryivät Oulunkylän “San Soralle” FC RiskIn isännöitäviksi.

Avaus (4-4-1-1):
Paul-Mikael (MV) ; Oskari (v), Mika, Ana, Teme ; V-P, Joni (C), Kalle, Juho ; Tommi ; Sola
(vaihdossa AP, Janne ja Raksu)

Ottelun avausjakso ei ihmeitä tarjonnut. Tilanteet olivat vähissä molemmissa päissä, eikä pelin taso muutenkaan ollut kovinkaan korkealla. Erotuomari veti tiukkaa linjaa ja piti matsin hyvin otteessaan, vaikka toisaalta peli kävi ajoittain hieman rikkonaiseksi pillin soidessa välillä turhankin kevyesti. Tauolle mentiin lukemissa 0-0.

Toisella puoliajalla peli jatkui tasaisena ja pallo pyöri enimmäkseen keskialueella. Isännät saivat luotua pari hässäkkää Atletico-boksissa, mutta puolustus Mikan johdolla piti pintansa. Keltaisten maalipaikatkin pystyi laskemaan yhden käden sormilla. Ana pääsi kokeilemaan kutiaan vapaapotkusta rankkarialueen rajalta, mutta pallo pysähtyi muuriin. Lähimpänä maalia kävi AP, joka ei aivan saanut lyötyä jalkaansa väliin 16-alueen ulkopuolelta lähteneeseen laukaukseen, vaan pallo sujahti takatolpalta ohi. Toisessa päässä kenttää tuomari palkitsi vasemmaksi pakiksi kotiutuneen Oskarin varoituksella liian fyysisestä pelistä tai jotain sellaista. Ottelu näytti jo päättyvän maalittomana, kun RiskI sai lopulta kulmapotkua ja puolustuksen epäonnistunutta purkuyritystä seuranneesta ruuhkasta tehtyä 1-0-voittomaalin.

Jo toisen kerran peräkkäin joukkueemme jäi pisteittä vastustajan rankaistua viime hetkellä. Tänään peliesitys oli kuitenkin reilusti kehnompi kuin Madea vastaan. Hyökkäyspäässä laukaukset ja maalipaikat yleensäkin jäivät luvattoman vähiin. Seuraavaan otteluun parannettavaa riittää muutenkin paljon.

Ottelun tähtipelaajapisteet:
3    –     Mika Mäkelä: Hoiti hommansa alakerrassa siinä missä yleensäkin.
2    –     Joni Borodavkin: Kapteenilla yritys ja asenne kohdallaan.
1    –     Kalle Niemi: Tärkeä osa keskikentän palapeliä, tänään hieman vaisumpi esitys.